D'aquí a una estona, marxo a Gavà, al mercat, a comprar peix.
El diumenge tenim la família Peix a dinar, però ho fem a Barcelona, a casa de la mama.
Tenim previst fer un aperitiu i una cassola de lluç, escamarlans, gambes i musclos.
Demà al matí ho cuinarem.
També deixaré la taula parada fin al últim detall, i fins i tot les safates amb l'aperitiu, embolicades amb film i a la nevera.
Això és així ja que al matí tenim assaig conjunt a Martorell.
Arribaré ben justet a casa i ja ho hi haurà temps per a gaire.
Aquest vespre, també hi ha sopar. Amb la colla de sempre, d'aquí a Begues, celebrarem un aniversari i el meu sant.
Sort que ho fem a l'altra casa, doncs aquesta tarda tinc sessió de dentista per treure punts, i de seguida baixo a Barcelona per assajar gregorià fins a dos quarts de nou.
He de preparar un pastís i les amanides. I portar cava. La Olga posa la resta.
Ho deixaré fet aquest migdia, juntament amb un altre pastís, diferent, que portaré a la coral el dilluns, també per a celebrar. Entre Mercès, aniversaris i Francesques (bé, només jo d'aquestes últimes) en som una bona colla!
Demà serà bonic.
Pel matí baixo molt ben acompanyada a Barcelona, i me'l passaré cuinant i preparant.
Després, si no plou, em vindrà a buscar el Tomi amb la moto, i farem dinar i passejada per al centre.
M'agrada molt el barri gòtic. Moltíssim.
Mira que n'he fet de passejades amb la Mª del Mar quan érem jovenetes!
Ens hi passarem la tarda càmera en ma, gaudint de tot plegat, tot esperant al vespre en què anirem a escoltar un concert que em sembla deliciós.
Dos músics, veu i corda, desgranant melodies de la Itàlia del segle disset.
Ja els he escoltat tots dos en altres àmbits, i la cosa promet.
Així, que ara comença un cap de setmana ple de música, preparacions i celebracions.
Intens i bonic. Potser molt cansat, però genial.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada