Agafes una poma i un parell de plàtans, els talles a bocinets, els hi afegeixes sucre i ho poses dins d'una paella amb mantega. Un cop comença a caramel·litzar ho retires i ho empolsimes amb canyella.
Obres el paquet de pasta de crestes, doncs no les sé fer, i les farceixes amb aquesta mescla. Tanques i fregeixes amb oli d'oliva.
Un cop passades pel paper assecant, els hi tires sucre per sobre.
Aquestes són les postres que he preparat aquest matí per portar al dinar que hem fet a l'ermita de Bruguers, per l'aplec.
Al matí, tot assajant, cireres. Ben bones!!
Gruixudes, carnoses i gustoses. Han posat un punt d'alegria al matí.
Llauna de cervesa i bosseta de patates fregides, d'aperitiu.
Botifarra amb mongetes, all i oli, pa de pagès i amanides. Vi amb gasosa. Aigua.
Crestes dolces (les d'abans), bunyols, galetes, pastís de xocolata, maduixes amb moscatell i més cireres. Cafè.
Hem cantat, hem rigut i hem pres el sol.
Hem fet força cua per recollir el dinar i hem xerrat força.
Ha estat un dia molt agradable. Bonic.
Per la propera vegada, en faré més, de crestes, ja que han volat només a la nostra taula i no n'he pogut oferir a les altres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada